O nas

Elvez je napredno proizvodno podjetje, specializirano za dobavo komponent za brizganje plastike, delov za metalizacijo in rešitev kabelskih snopov strankam po vsem svetu.

Podjetje ponuja široko paleto večnamenskih brizgalnih modelov, PVD metaliziranih delov in zapletenih rešitev kabelskih snopov po meri.

Od koncepta do proizvodnje in montaže dobavljamo kakovostne sestavne dele za široko paleto zahtevnih svetovnih industrij, kot so avtomobilska industrija, izdelki splošne potrošnje, industrijska in tehnična oprema, bela tehnika in še več.

Naše svetovno znane reference govorijo same zase – BMW, Mercedes, Volvo, Scania, Hella, ZKW, John Deere, PSA, Renault, Kärcher, Mahle, McLaren, če omenimo le nekatere.

Že 30 let smo ponosni na to, da ponujamo popolno rešitev na ključ, kjer naše strokovno znanje, zagotavljanje kakovosti in kreativnost zagotavljajo našo filozofijo konstantne “izdelane odličnosti”.

Našemu podjetju s sedežem v Sloveniji, zelenem osrčju srednje Evrope in članici EU, zaupajo številna vodilna svetovna podjetja in znamke, saj jim v okviru njihove dobavne verige zagotavljamo sestavne dele z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Članstva | Razvojni projekti

Že 30 let smo ponosni na to, da ponujamo popolno rešitev na ključ, kjer naše strokovno znanje, zagotavljanje kakovosti in kreativnost zagotavljajo našo filozofijo konstantne "izdelane odličnosti".

Poslanstvo

Vizija

Doseganje odličnosti

»Ohraniti nenehne izboljšave in napredek pri vsem, kar počnemo, in pravimo, da pospešujemo uspeh in trajnostno rast naše ekipe, naših strank in skupnosti, tako na nacionalni kot na mednarodni ravni«

Trajnostna rast

»Biti izbrano inovativno podjetje pri napredni proizvodnji plastičnih delov, metaliziranih delov in zapletenih žičnih snopov, hkrati pa zagotavljati odličnost pri zagotavljanju kakovosti in biti zaupan kot ponudnik kompleksnih rešitev večnacionalnim podjetjem v zahtevnih panogah po vsem svetu «

Poslanstvo

Doseganje odličnosti

»Ohraniti nenehne izboljšave in napredek pri vsem, kar počnemo, in pravimo, da pospešujemo uspeh in trajnostno rast naše ekipe, naših strank in skupnosti, tako na nacionalni kot na mednarodni ravni«

Vizija

Trajnostna rast

»Biti izbrano inovativno podjetje pri napredni proizvodnji plastičnih delov, metaliziranih delov in zapletenih žičnih pasov, hkrati pa zagotavljati odličnost pri zagotavljanju kakovosti in biti zaupan kot ponudnik kompleksnih rešitev večnacionalnim podjetjem v zahtevnih panogah po vsem svetu «

Naša filozofija

ne izjema – pravilo

V Evropi imamo namensko zgrajeno tovarno, zato lahko nenehno zagotavljamo najvišje standarde kakovosti. Preprosto povedano, naši proizvodi so izdelani za dolgotrajno rabo, njihova kakovost pa je neprimerljiva. Naša proizvodna filozofija temelji na načelu “zagotavljanja proizvodne odličnosti”, kar se odraža v najvišjih standardih inženirske natančnosti, dodelave, trpežnosti in zanesljivosti proizvodov.

Prednosti naše kakovostne proizvodnje

 • Novi učinkoviti stroji za razrez in kovanje, brizganje in metalizacijo
 • Izdelava trpežnih delov in sestavov za dolgotrajno rabo
 • Povsem novi avtomatizirani stroji za brezhibno izdelavo
 • Postopki zagotavljanja kakovosti na vseh ravneh
 • Celotna montaža in pakiranje na enem mestu

z merjenjem uspešnosti do še boljših rezultatov

Verjamemo, da gre odličnost z roko v roki z vrhunsko kakovostjo. Edini pravi dokaz ugleda in podobe podjetja je namreč učinkovitost naših sestavnih delov in sestavov v resničnih razmerah. Naš cilj je biti korak pred tekmeci in tam tudi ostati.

Odličnost je merljiva. Verjamemo, da so prav meritve ključ do sprememb in izboljšav, zato si vsakodnevno prizadevamo izboljšati lastnosti proizvodov in zagotoviti le najvišjo kakovost osvetlitve.

Naša odličnost prinaša dodatne prednosti

 • Izjemne glavne obratovalne lastnosti
 • Merljive lastnosti, preizkušene v testnem okolju, presegajo zahteve
 • Vsi ključni dejavniki za zagotavljanje kakovosti zbrani v eni tovarni
 • Vrhunska zmogljivost za dolgoročno in stalno dobavo delov po vsem svetu
 • Nenehna ocenjevanja lastnosti proizvodov, katerih rezultati dokazujejo, da prekašamo tekmece

okolja ni mogoče prelisičiti

Številni na podnebne spremembe gledajo kot na breme, zaradi česar to težavo preprosto pometejo pod preprogo. Ker smo se zavezali k premikanju meja in inovacijam, želimo biti prepoznani kot vodilni pri vključevanju trajnostnih okoljskih rešitev v vse vidike dela.

Naš trajnostni pristop je trdno zasidran v naši okoljski naravnanosti in steber naših dobrih poslovnih praks. Želimo utirati pot razvoju okolju prijaznih postopkov s ciljem, da bodo podjetja v prihodnosti poslovala povsem trajnostno.

Naše poslanstvo je biti gonilo sprememb na našem planetu. V nadaljevanju je naštetih nekaj naših konkretnih ukrepov:

Proizvodnja in postopki

 • Novi in učinkoviti stroji za brizganje in metalizacijo
 • Ločevanje in zbiranje vsega odpadnega materiala, prodaja kovinskih odpadkov za recikliranje
 • Čistilna naprava
 • Tovarniški stroji z zelo nizko porabo
 • Optimalna uporaba embalažnih materialov

kupce obravnavamo kot življenjske partnerje

Naša služba za pomoč kupcem je na voljo, kadar koli jo resnično potrebujete. Naš cilj je s kupci vzpostaviti tesen in sproščen oseben odnos. Temelj za to pa je gradnja zaupanja vse od prvega trenutka dalje. V veliko zadovoljstvo nam je, da imamo skupino izjemnih ljudi, ki so predani inženirskemu svetu. S svojimi izkušnjami vas bodo vodili skozi vse vidike vaše zahteve. Ker ste za nas pomembni, vam ponujamo dostop do vrhunskih storitev za pomoč kupcem, kjer vam bodo naši strokovnjaki, ki jih odlikujeta vljudnost in odzivnost, postregli z vsemi vrstami informacij.

Prednosti storitev za pomoč kupcem po meri

 • Vsaka oseba v službi za pomoč kupcem je odgovorna za posameznega kupca individualno
 • Tekoče govorimo naslednje jezike: angleško, nemško, špansko, srbohrvaško
 • Skupina strokovnjakov za vsa področja programov plastike, kabelskih snopov in metalizacije lahko v 24 urah zagotovi hitre in natančne informacije
 • Kjer koli na svetu ste, se lahko z nekom osebno pogovorite ter pridobite hitre, natančne in usklajene informacije
 • Ostanite osebno povezani na vseh stopnjah svojega projekta osvetlitve in iskanja ustreznih rešitev

domiselne rešitve za zapletene izzive

Vsak projekt, velik ali majhen, prinaša nabor edinstvenih izzivov. Odločanje pa je včasih dolgo in zapleteno. Izkažemo se tam, kjer se drugi odločijo za varen umik.

Z odličnim znanjem in izkušnjami iz vodenja projektov postanejo vsi izzivi izjemno zanimivi in rešitve tako ustvarjalne, da prav vsakdo želi sodelovati in se spoprijeti z njimi.

Ponujamo celovito storitev upravljanja projektov “na ključ” skupaj s praktičnimi in uporabnikom prijaznimi rešitvami, ki prekašajo rešitve naših tekmecev.

Prednosti celovitih rešitev

 • Vse na enem mestu za vse vaše projektne zahteve
 • Projekte vodi notranja skupina projektnih vodij, sestavljena iz usposobljenih inženirjev, strokovnjakov za raziskave in razvoj ter inženirjev elektrotehnike, ki delajo pod isto streho
 • Temeljit pregled vseh vidikov projekta: analiza, vrednotenje, oblikovanje, razvoj, izdelava in dostava
 • Večja prilagodljivost in odzivnost v primeru spremembe projektnih zahtev iz kakršnih koli razlogov
 • Uporabnost v vseh panogah in povsod na svetu – resnično globalno